Vesting České Budějovice en omgeving - Suchá JC 0491

Accommodatie in een historische residentie, verdeeld in 3 afzonderlijke appartementen met een gemeenschappelijke omheinde binnenplaats met zitje en een deels verzonken zwembad. Accommodatie wordt… Meer informatie

 • 14 personen
 • 4 slaapkamer
 • Zonder huisdier
 • WiFi
 • Kinderbedje
 • Eigen zwembad
 • Voor de kinderen
 • TV
 • Wasmachine
 • Voor vissers
 • Alleenbewoning
 • Omheind terrein
 • Beschrijving van de accommodatie

  Beschrijving van de accommodatie

  Accommodatie in een historische residentie, verdeeld in 3 afzonderlijke appartementen met een gemeenschappelijke omheinde binnenplaats met zitje en een deels verzonken zwembad. Accommodatie wordt altijd als één geheel verhuurd.
  Eerste appartement - keuken met elektrisch fornuis, oven, magnetron en eettafel. Slaapkamer met vier bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Televisie beschikbaar.
  Tweede appartement - keuken met elektrisch fornuis, oven, magnetron en eettafel. Slaapkamer met vier bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Televisie beschikbaar.
  Derde appartement - keuken met elektrisch fornuis, oven, magnetron en eettafel. Twee slaapkamers voor in totaal 6 personen (vier éénpersoonsbedden en een stapelbed). Mogelijkheid om een ​​kinderbedje toe te voegen. Badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine. Televisie beschikbaar.
  Gemeenschappelijke tuin in de binnneplaats en ruime overdekte zithoek met darts en een uniek plafond met originele balken. In de tuin kunnen gasten gebruik maken van een groot, deels verzonken zwembad met een diameter van 7x3 m. Parkeren in het huis.

  Deze accommodatie heft onderstaande kenmerken

  • Met eigen zwembad
  • Voor grotere groepen

  Extra info bij de accommodatie

  Huisdieren zijn niet toegestaan. Ěén kinderbedje beschikbaar. De prijs is inclusief energieverbruik, beddengoed en wifi-verbinding. Borg 5.000 CZK. Bewoning door maximaal 14 personen en 1 baby. Dit is een rookvrije faciliteit. Tussen 15.00 uur en 16.00 uur staat de verhuurder u op te wachten. Bel bij onverwachte vertraging tijdig de verhuurder.

  Prijs

  Zomerseizoen Winterseizoen Feestdagen en Oud&Nieuw
  Week 1.335 € Weekverblijven zijn niet beschikbaar Kerstverblijf is niet beschikbaar
  Weekendverblijven zijn niet beschikbaar Weekendverblijven zijn niet beschikbaar Oud&Nieuw verblijf is niet beschikbaar
 • Locatie Beschrijving

  Locatie Beschrijving

  In Zuid-Bohemen, in de regio České Budějovice, 10 km van Hluboká nad Vltavou en 11 km van České Budějovice. De accommodatie bevindt zich in het historische Schwarzenberghof, op de plaats van een voormalig fort in het dorp Suchá u Břehova. Dankzij een omheinde binnenplaats en drie afzonderlijke appartementen is de plaats geschikt voor een vakantie met een grotere groep vrienden of bevriende families. De omgeving is zeer geschikt om te fietsen. Een fietsroute leidt direct door de nederzetting, waarlangs u alle attracties in de omgeving kunt bereiken op eenvoudige vlakke routes. U kunt een uitstapje maken naar de recreatiemeren Bezdrev en Dehtář (beiden 6 km), České Budějovice (11 km), Hluboká nad Vltavou met een sprookjeskasteel en een prachtige dierentuin (8 km) of naar het dorp Holašovice (11 km), die dankzij de huizen in de rustieke barokstijl tot het UNESCO-erfgoed behoort.
  Afstanden: Winkel (Pištín) 1,4 km, restaurants (Pištín) en (Češnovice) binnen 2 km, cafés, banketbakkerijen, informatiecentrum en alle openbare voorzieningen (České Budějovice) 11 km, buitenzwembad met glijbanen (Hluboká nad Vltavou) en (České Budějovice) tot 11 km, overdekt zwembad (České Budějovice), sportcentrum en golf (Hluboká nad Vltavou) 11 km. Vismogelijkheden in de omgeving - de meren Jaderný, Podevrážský, Mydlovarský en het meer Bedrývka (mogelijkheid om een vis​​vergunning te kopen in Hluboká nad Vltavou)

 • Fotogalerij
 • Beoordeling

  Beoordeling accommodatie

  Totale beoordeling accommodatie

  9.0

  Individuele beoordeling

  Tevredenheid met de ligging
  8.5
  Tevredenheid met de schoonmaak
  9.5
  Tevredenheid met de uitrusting
  10.0
  Tevredenheid met de communicatie
  8.0
  • Pavel
   29.07.2023 - 05.08.2023
   9.5

  • Ed
   01.07.2023 - 15.07.2023
   8.5

   Plussen
   Keurige huisjes, met een constantle binnen temperatuur van 21°C zelfs toen het buiten boven de 30°C was. De verhuurder deed er echt alles aan om ons ter wille ter zijn. Het drink en zwemwater komt uit een eigen gronwaterbron , heerlijk van smaak. Zeer ruim opgezet, de binnenplaats is 100m² bij 100m², Uw kunt hier uw auto parkeren. Er is nog een authentieke gemeeschapsruimte, direct naast de huisje, waar gezamelijk bv gegeten kan worden of spelletjes gespeeld. Ieder huisje heeft ook een eigen keuken met benodigheden. Heel bijzonder om hier te verblijven, zo zonder lichtvervuiling en zoveel rust in een prachtige omgeving met veel historische plaatsen in de buurt. We hebben echt genoten van het huis het zwembad en de omgeving. Een per ongeluk gevonden bijzonder plekje. Sucha betekend droog in Tsjechies, de omgeving is groen en weids al hebben we 2 weken stralend weer gehad van rond de 28°C. Dichtsbijzijnde kleine supermarket op slechts 1,5km en de lidl op ongeveer 11 km in ceske budejovice. Ook nog een leuke dierentuin op zo ongeveer 10km van de locatie. Wij gaan zeker nog eens terug
   Minnen
   Af en toe word er gebruik gemaakt van de omringende schuren, maar ze houden zich dan wel keurig heel erg afzijdig van ons als gasten.

 • Omgeving

  Bezienswaardigheden in de omgeving

 • Toon op kaart

  Ligging van de accommodatie

  GPS

  49.032261, 14.336115

 • Prijzen en bezetting
 • Přidejte si k víkendu více dní

  • Víkend + dny navíc
  • 8. 3. 2022 - 11. 3. 2022
  Cena víkendu 6 800 Kč
  Dny navíc 1 200 Kč
  Celková cena 8 000 Kč


Tips voor uitstapjes

Wie is InterBohemia

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het verhuren van vakantiehuizen en chalets! In 1990 zijn we begonnen als Nederlands bedrijf dat huisvesting in Tsjechië bood aan klanten voornamelijk uit Benelux, Duitsland en Groot-Brittannië. In de loop der jaren heeft de transformatie plaatsgevonden van een Nederlands bedrijf naar een Tsjechisch bedrijf, waarbij we ons succesvol hebben ontwikkeld tot een middelgrote organisatie die een kwalitatief hoogstaand product aanbiedt van enkele honderden vakantiewoningen en vakantiehuizen in Tsjechië en Slowakije en met websites in vier taalmutaties. Naast Tsjechië hebben we ook klanten uit Duitsland, Nederland en andere Europese landen.

Kdo je Interbohemia