Over Ons

Wie zijn wij?

Op het gebied van vakantiehuizen verhuur hebben wij al ruim 30 jaar volop ervaring! In 1990 zijn wij begonnen als Nederlands bedrijf dat accommodatie in Tsjechië aanbiedt, onze klanten kwamen voornamelijk uit Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittannië. In de loop der jaren zijn wij van een Nederlands bedrijf naar een Tsjechische B.V. getransformeerd, en geleidelijk hebben wij ons succesvol ontwikkeld tot een middelgrote organisatie, gespecialiseerd in het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardig product. Wij verhuren honderden vakantiewoningen in Tsjechië en Slowakije en beschikken over een website in vier talen. De meeste van onze klanten komen uit Tsjechië, Nederland, Duitsland en andere Europese landen, maar ook bewoners uit andere werelddelen hebben inmiddels hun weg naar het prachtige Tsjechië en ons product gevonden.

Waarom met ons op vakantie?

Zekerheid

In de eerste plaats heeft onze klant de zekerheid, dat het huurbedrag voor een van onze vakantiehuizen een goede en vooral veilige investering is. Voordat u besluit om uw geld aan een onbekende reisorganisatie toe te vertrouwen, informeer eerst of het echt een betrouwbare reisorganisatie is, of slechts een soort “bemiddelaar”. U loopt anders het risico, dat een dergelijke bemiddelaar slechts zijn eigen commissie ontvangt en u verder met de eigenaar van de accommodatie laat afrekenen en zich zodoende aan zijn verantwoordelijkheden jegens u als klant geheel onttrekt. Helaas zijn dergelijke praktijken legaal. Bij ons kan het u niet overkomen, dat u na een lange reis bij een vakantiehuis aankomt dat al bezet is, of om verschillende redenen, ongeschikt of zelfs onbewoonbaar.

Geïnspecteerde accommodatie

Agency InterBohemia s.r.o. is een van de weinige Tsjechische en buitenlandse reisorganisaties, die alle aangeboden vakantiehuizen zelf bezoekt en inspecteert. Wij publiceren uitsluitend die huizen, welke wij zelf bezocht hebben. Wij kennen alle verhuurders persoonlijk en onderhouden met ze een zakelijk-vriendschappelijke relatie. Ook in het tijdperk van geavanceerde techniek, omschrijven wij alle huizen individueel, zoals wij ze gezien hebben en beschrijven wij de indruk welke de huizen op ons gemaakt hebben. Wij nemen geen toevlucht tot simpele beschrijvingen m.b.v. steekwoorden, die in het systeem snel en eenvoudig ingevoerd kunnen worden, maar beschrijven de huizen uitvoerig en persoonlijk en dat in alle vier talen. Hetzelfde geldt voor de zeer uitgebreide fotodocumentatie, welke wij persoonlijk van ieder huis maken. Bovendien houden wij alle wijzigingen van de uitrusting en inrichting van de huizen zorgvuldig bij. Bij ons weet u altijd precies wat u krijgt.

Beschikbare periodes per huis in één oogopslag

Voor elk object houden wij een kalender bij, met actuele bezetting. Zo ziet u op het eerste gezicht of uw droomhuis in uw vakantieperiode nog vrij is en of u gelijk kunt boeken. Geen langdurige aanvragen en wachten op een reactie, of een mogelijke afwijzing.

Uitstekende prijzen en de beste prijs-kwaliteit verhouding

Agency InterBohemia s.r.o. hanteert veruit de beste huurprijzen voor de vakantiehuizen en onze commissie is in vergelijking met andere reisorganisaties in Tsjechië en in het buitenland, een van de laagste! Zelfs de meeste huiseigenaren verhuren hun huizen voor hogere prijzen dan via onze website. De manier waarop wij dit bereikt hebben is uiteraard ons handelsgeheim, maar vergelijk de prijzen eens zelf!

Verzekering

Agency InterBohemia s.r.o. verzorgt voor haar klanten (als ze willen) een complete reisverzekering voor alle meereizende personen gedurende de gehele vakantie in een van onze accommodaties voor een spotprijs!

Moderne en nog overzichtelijker website

Duidelijke website met geavanceerde zoekparameters. Onlangs hebben wij tevens thema reizen voor u voorbereid. Om u te helpen in onze online catalogus makkelijker te zoeken, kunt u op verscheidene thema´s zoeken.

Wij hopen dat u concurrerende voordelen van onze reisorganisatie waardeert en dat wij u binnenkort mogen verwelkomen in de club van onze tevreden klanten.

Uw team Agency InterBohemia s.r.o.

Beste klanten,
de noodtoestand in Tsjechië eindigt (voorlopig) op 17 mei 2020. Echter zelfs na het einde van de noodtoestand blijven bepaalde restrictieve beperkingen van kracht om de verspreiding van Covid-19 te verminderen.

Voor ons is de sluiting van de grenzen of eventuele heropening van de benzen bepalend. Momenteel probeert de regering van de Tsjechische Republiek overeenstemming te bereiken om onder bepaalde voorwaarden de in- en uitreis voor vakantiegangers mogelijk te maken, echter uitsluitend voor landen waar de ziekte hetzelfde of minder verbreid is, als in Tsjechië (dit geldt bijvoorbeeld voor Slowakije, Oostenrijk, Kroatië …).

Het regime van het openen van de grenzen is echter nog niet bekend, evenals de mogelijke verplichting om over een​​zogenaamde “Euro-Covid” -pas te beschikken. In verband met de bovenstaande bevindingen hebben wij voor onze klanten 3 varianten:

  • Alle verblijven met aankomstdatum tot 30 juni 2020 moetn wij helaas annuleren en wij zullen alternatieve opties bieden.
  • Verblijven met aankomstdatum vanaf 30.6. t/m 1.8.2020 zullen waarschijnlijk ook worden geannuleerd.
  • Verblijven met aankomstdatum vanaf 1 augustus 2020 blijven voorlopig ongewijzigd, maar ook hier bestaat het risico van annulering.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Uw team van Agency InterBohemia