OverOns

 1. Over Ons

  Wie zijn wij?

  Op het gebied van vakantiehuizen verhuur hebben wij al ruim 30 jaar volop ervaring! In 1990 zijn wij begonnen als Nederlands bedrijf dat accommodatie in Tsjechië aanbiedt, onze klanten kwamen voornamelijk uit Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittannië. In de loop der jaren zijn wij van een Nederlands bedrijf naar een Tsjechische B.V. getransformeerd, en geleidelijk hebben wij ons succesvol ontwikkeld tot een middelgrote organisatie, gespecialiseerd in het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardig product. Wij verhuren honderden vakantiewoningen in Tsjechië en Slowakije en beschikken over een website in vier talen. De meeste van onze klanten komen uit Tsjechië, Nederland, Duitsland en andere Europese landen, maar ook bewoners uit andere werelddelen hebben inmiddels hun weg naar het prachtige Tsjechië en ons product gevonden.

  Waarom met ons op vakantie?

  Zekerheid

  In de eerste plaats heeft onze klant de zekerheid, dat het huurbedrag voor een van onze vakantiehuizen een goede en vooral veilige investering is. Voordat u besluit om uw geld aan een onbekende reisorganisatie toe te vertrouwen, informeer eerst of het echt een betrouwbare reisorganisatie is, of slechts een soort “bemiddelaar”. U loopt anders het risico, dat een dergelijke bemiddelaar slechts zijn eigen commissie ontvangt en u verder met de eigenaar van de accommodatie laat afrekenen en zich zodoende aan zijn verantwoordelijkheden jegens u als klant geheel onttrekt. Helaas zijn dergelijke praktijken legaal. Bij ons kan het u niet overkomen, dat u na een lange reis bij een vakantiehuis aankomt dat al bezet is, of om verschillende redenen, ongeschikt of zelfs onbewoonbaar.

  Geïnspecteerde accommodatie

  Agency InterBohemia s.r.o. is een van de weinige Tsjechische en buitenlandse reisorganisaties, die alle aangeboden vakantiehuizen zelf bezoekt en inspecteert. Wij publiceren uitsluitend die huizen, welke wij zelf bezocht hebben. Wij kennen alle verhuurders persoonlijk en onderhouden met ze een zakelijk-vriendschappelijke relatie. Ook in het tijdperk van geavanceerde techniek, omschrijven wij alle huizen individueel, zoals wij ze gezien hebben en beschrijven wij de indruk welke de huizen op ons gemaakt hebben. Wij nemen geen toevlucht tot simpele beschrijvingen m.b.v. steekwoorden, die in het systeem snel en eenvoudig ingevoerd kunnen worden, maar beschrijven de huizen uitvoerig en persoonlijk en dat in alle vier talen. Hetzelfde geldt voor de zeer uitgebreide fotodocumentatie, welke wij persoonlijk van ieder huis maken. Bovendien houden wij alle wijzigingen van de uitrusting en inrichting van de huizen zorgvuldig bij. Bij ons weet u altijd precies wat u krijgt.

  Beschikbare periodes per huis in één oogopslag

  Voor elk object houden wij een kalender bij, met actuele bezetting. Zo ziet u op het eerste gezicht of uw droomhuis in uw vakantieperiode nog vrij is en of u gelijk kunt boeken. Geen langdurige aanvragen en wachten op een reactie, of een mogelijke afwijzing.

  Uitstekende prijzen en de beste prijs-kwaliteit verhouding

  Agency InterBohemia s.r.o. hanteert veruit de beste huurprijzen voor de vakantiehuizen en onze commissie is in vergelijking met andere reisorganisaties in Tsjechië en in het buitenland, een van de laagste! Zelfs de meeste huiseigenaren verhuren hun huizen voor hogere prijzen dan via onze website. De manier waarop wij dit bereikt hebben is uiteraard ons handelsgeheim, maar vergelijk de prijzen eens zelf!

  Verzekering

  Agency InterBohemia s.r.o. verzorgt voor haar klanten (als ze willen) een complete reisverzekering voor alle meereizende personen gedurende de gehele vakantie in een van onze accommodaties voor een spotprijs!

  Moderne en nog overzichtelijker website

  Duidelijke website met geavanceerde zoekparameters. Onlangs hebben wij tevens thema reizen voor u voorbereid. Om u te helpen in onze online catalogus makkelijker te zoeken, kunt u op verscheidene thema´s zoeken.

  Wij hopen dat u concurrerende voordelen van onze reisorganisatie waardeert en dat wij u binnenkort mogen verwelkomen in de club van onze tevreden klanten.

  Uw team Agency InterBohemia s.r.o.

 2. In Hluboká nad Vltavou, de 1.1.2021 Uw team Agency InterBohemia s. r. o.

Wie is InterBohemia

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het verhuren van vakantiehuizen en chalets! In 1990 zijn we begonnen als Nederlands bedrijf dat huisvesting in Tsjechië bood aan klanten voornamelijk uit Benelux, Duitsland en Groot-Brittannië. In de loop der jaren heeft de transformatie plaatsgevonden van een Nederlands bedrijf naar een Tsjechisch bedrijf, waarbij we ons succesvol hebben ontwikkeld tot een middelgrote organisatie die een kwalitatief hoogstaand product aanbiedt van enkele honderden vakantiewoningen en vakantiehuizen in Tsjechië en Slowakije en met websites in vier taalmutaties. Naast Tsjechië hebben we ook klanten uit Duitsland, Nederland en andere Europese landen.

Wie is InterBohemia