Vakantiehuizen en Chalets te Huur voor Uw Ervaringen

Duitsland Slowakije
51 8 21 30 1 61 17 25 15 20 51 207 6 21 12 60
10 44 25 42 42 40 12 17 46 54 26 14 241

Specificeer de eisen

Wellness
Dier
Uitrusting
Omgeving

Gecontroleerde objecten Accommodatie rechtstreeks van de eigenaren, alles hebben wij persoonlijk bezocht en geïnspecteerd

Bijdragen van de werkgever Bij de betaling kunt u bijdrage van uw werkgever benutten

27 jaar op de markt We zitten al 27 jaar in dit vak, en we weten heel goed waar we mee bezig zijn

Aansprakelijkheidsverzekering Naast uw reservering bieden wij gratis een uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering aan

Populaire locaties

Kies uit enkele van de populairste locaties die door onze klanten worden gewaardeerd, waar prachtige vakantiehuizen te huur zijn.

Aanbod voor samenwerking

Heeft u een eigen vakantiehuis of chalet en wilt u het gaan verhuren?

Ik heb interesse

Tips voor uitstapjes

Als u nog niet weet waar uw droomvakantiehuis te huur is, laat u dan inspireren door onze reistips en ontdek de perfecte plek voor uw vakantie in een vakantiehuis of chalet.

Wie is InterBohemia

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het verhuren van vakantiehuizen en chalets! Onze specialisatie is het verhuren van vakantiehuizen en chalets in heel Tsjechië, met een minderheid van de huizen ook in Slowakije. In 1990 zijn we begonnen als Nederlands bedrijf dat huisvesting in Tsjechië bood aan klanten voornamelijk uit Benelux, Duitsland en Groot-Brittannië. In de loop der jaren heeft de transformatie plaatsgevonden van een Nederlands bedrijf naar een Tsjechisch bedrijf, waarbij we ons succesvol hebben ontwikkeld tot een middelgrote organisatie die een kwalitatief hoogstaand product aanbiedt van enkele honderden vakantiewoningen en vakantiehuizen met websites in vier taalversies. Naast Tsjechië hebben we ook klanten uit Duitsland, Nederland en andere Europese landen.

Wie is InterBohemia