Beloning tot 3.000 CZK voor aanbeveling van een vakantiehuis!

Kent u iemand die zijn eigen vakantiewoning wil verhuren, maar niet belast wil worden met communicatie met huurders, bezetting, klachten en investeringen in reclame ?

Stuur ons een aanbeveling van zijn of haar vakantiehuis, chalet, bungalow, mobilhome, boerderij, villa met zwembad of andere vakantie accommodatie enontvang een financiële beloning ingeval succesvolle samenwerking met onze agentuur.

Verhuur zonder zorgen

  • Voor uw kennis verzorgen wij:
  • klanten
  • reclame en promotie zonder kosten
  • complete professionele presentatie met fotomateriaal
  • administratie
  • eventuele klachten
Beloning tot 3.000 CZK voor aanbeveling van een vakantiehuis!

Werk met ons samen en ontvang beloning voor aanbeveling vakantie accommodatie!

voor een kleinere accommodatie tot 6 personen

1000,- Kč
voor een kleinere accommodatie tot 6 personen

voor huis voor meer dan 6 personen

2000,- Kč
voor huis voor meer dan 6 personen

voor huis met verzonken zwembad

3000,- Kč
voor huis met verzonken zwembad


Stuur ons het contact van eigenaar van vakantie accommodatie

Vul vrijblijvend de vragenlijst voor toekomstige verhuurders en wij nemen contact met de eigenaar op met aanbod voor samenwerking. Na een succesvolle afspraak zullen wij u contacteren voor de financiële beloning.Beste klanten,
de noodtoestand in Tsjechië eindigt (voorlopig) op 17 mei 2020. Echter zelfs na het einde van de noodtoestand blijven bepaalde restrictieve beperkingen van kracht om de verspreiding van Covid-19 te verminderen.

Voor ons is de sluiting van de grenzen of eventuele heropening van de benzen bepalend. Momenteel probeert de regering van de Tsjechische Republiek overeenstemming te bereiken om onder bepaalde voorwaarden de in- en uitreis voor vakantiegangers mogelijk te maken, echter uitsluitend voor landen waar de ziekte hetzelfde of minder verbreid is, als in Tsjechië (dit geldt bijvoorbeeld voor Slowakije, Oostenrijk, Kroatië …).

Het regime van het openen van de grenzen is echter nog niet bekend, evenals de mogelijke verplichting om over een​​zogenaamde “Euro-Covid” -pas te beschikken. In verband met de bovenstaande bevindingen hebben wij voor onze klanten 3 varianten:

  • Alle verblijven met aankomstdatum tot 30 juni 2020 moetn wij helaas annuleren en wij zullen alternatieve opties bieden.
  • Verblijven met aankomstdatum vanaf 30.6. t/m 1.8.2020 zullen waarschijnlijk ook worden geannuleerd.
  • Verblijven met aankomstdatum vanaf 1 augustus 2020 blijven voorlopig ongewijzigd, maar ook hier bestaat het risico van annulering.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Uw team van Agency InterBohemia